Πώς μπορώ να διαγράψω ένα project;

1. Μεταβείτε στο λογαριασμό σας από τη σελίδα www.webnode.gr. Αφού έχετε εισέλθει, κάντε κλικ στη "Διαγραφή project".

Διαγραφή project

2. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ναι, διαγραφή".

Διαγραφή project

3. Εισάγετε τον κωδικό σας (το βήμα αυτό απαιτείται για την αποφυγή λανθασμένης διαγραφής του έργου σας).

Διαγραφή project

Προσοχή: Αφού διαγράψετε μία ιστοσελίδα, δε θα είναι δυνατό να την επαναφέρετε και όλα της τα περιεχόμενα θα χαθούν. Παρακαλείστε να εξετάσετε προσεκτικά εάν επιθυμείτε πραγματικά τη διαγραφή της. Για τεχνικούς λόγους, το ίδιο όνομα δε θα είναι διαθέσιμο για χρήση για 30 μέρες μετά τη διαγραφή.

Εάν έχετε διαγράψει όλα σας τα projects, ο λογαριασμός σας στη Webnode θα διαγραφεί αυτόματα από τη βάση δεδομένων μας μετά το πέρας 6 μηνών χωρίς login. 


Δεν πήρατε την απάντηση που θέλατε;