Απενεργοποίηση Εγγραφής Μελών

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Εγγραφή Μελών για κάθε σας σελίδα ξεχωριστά κάνοντας κλικ στις ΣΕΛΙΔΕΣ.

 
Στην αριστερή στήλη, επιλέξτε τη σελίδα την οποία θέλετε να επαναφέρετε ώστε να είναι ορατή σε όλους τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα σελίδων με κωδικό κάνοντας κλικ στην επιλογή Περιορίστε την πρόσβαση στη σελίδα. Αν το κουμπί είναι μπλε, η λειτουργία είναι ενεργή. Αν το κουμπί είναι γκρι, η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.


Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την προστασία σελίδων τελείως ώστε να κάνετε όλη σας την ιστοσελίδα ορατή σε όλους τους επισκέπτες, κάντε κλικ στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

Στην καρτέλα Ρυθμίσεις ιστοσελίδας, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποιήστε την Εγγραφή Μελών


Δεν πήρατε την απάντηση που θέλατε;