Όροι και προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στη Webnode!

Η Webnode πρόκειται για μία διαδικτυακή υπηρεσία/προϊόν, που στηρίζεται από, και ανήκει στην “Webnode AG”, εταιρεία που εδρεύει στην Gartenstrasse 3, 6304, Zug της Ελβετίας.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αφορούν στη χρήση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών της Webnode, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας "webnode.com" και του περιεχομένου της. Περιέχει αρκετά έγγραφα όπως οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών (ΟΠΥ), Πολιτική καταχώρησης Domain Names και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Webnode.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ WEBNODE (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ), ΚΑΙ/Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ/Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ WΕΒNODE, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ. Η Webnode AG διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να ανανεώσει τους Όρους και Προϋποθέσεις κατά την κρίση της, πάντοτε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις όποιες νομικής, βιομηχανικής ή γενικότερης φύσης αλλαγές της ισχύουσας κατάστασης. Η πιο πρόσφατα ενημερωμένη έκδοση αυτής της συμφωνίας είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα “webnode.com”, παρ’ όλα αυτά η εταιρεία δεν υποχρεούται να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή των Όρων και Προϋποθέσεων. Επομένως, ενθαρρύνουμε κάθε Χρήστη να διαβάσει τη συμφωνία στην ολότητά της, καθώς και να την επανεξετάζει τακτικά. Τα έγγραφα θεωρούνται ως ισχύοντα από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πιο πρόσφατη ανανέωσή τους.

Σημείωση: Σε περίπτωση διαφοροποιήσεων μεταξύ της Αγγλικής και Ελληνικής έκδοσης των Όρων και Προϋποθέσεων, η Αγγλική έκδοση υπερισχύει. Μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση www.webnode.com.

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ιστοσελίδα της Webnode, το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της διατίθενται για κάθε πρόσωπο που βρίσκεται σε νόμιμη ηλικία και συνεπώς θεωρείται νομικά ικανό να πραγματοποιεί συμβόλαια (δεσμευτικές συμφωνίες). Η Webnode διατηρεί το δικαίωμα να αιτηθεί αποδεικτικών συμμόρφωσης σε αυτά τα κριτήρια, κατά την πρόσβαση σε όλες (ή μερικές από) τις υπηρεσίες και/ή τα προϊόντα της, στη μορφή στοιχείων ταυτότητας ή στοιχείων επικοινωνίας.

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών καθιερώνονται μεταξύ Εμάς και των Χρηστών. Κανένα άλλο πρόσωπο δε φέρει το δικαίωμα να επωφεληθεί από αυτούς.

Εάν οποιαδήποτε δικαστική ή ρυθμιστική αρχή αποφασίσει ότι οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσίων είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη, η διάταξη θα αποκόπτεται και διαγράφεται από τους παρόντες ΟΠΥ ενώ οι εναπομείναντες Όροι και συνθήκες θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

Αν οι ΟΠΥ δε συνάδουν με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν κατά την εγγραφή σας στη Webnode (εφόσον ισχύει) οι ΟΠΥ θα υπερισχύουν, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά μέσα από επιπλέον, παρεχόμενα από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Webnode, έγγραφα.

1. Ορισμοί

Οπουδήποτε στους ‘Ορους και Προϋποθέσεις αναφέρεται, "Εσύ", "Εσάς", "Εσείς" και "Χρήστης" αφορά εσάς, τον χρήστη της ιστοσελίδας της Webnode, του περιεχομένου της, των προϊόντων και υπηρεσιών της. Το "δικό σας" θα πρέπει να ερμηνεύεται αναλόγως. Επιπλέον, το "Εμείς", "Εμάς" και "Webnode" αναφέρονται στη Webnode AG και οι όροι "δικό μας" και "της Webnode" θα πρέπει να ερμηνεύονται αναλόγως. Οι "Πληροφορίες Χρήστη" παραπέμπουν στα προσωπικά στοιχεία που μπορεί να συλλέγονται από εμάς στη Webnode.com ή/και κατά τη διάρκεια της εγγραφής ή/και οποιαδήποτε απόκτησης υπηρεσιών ή προϊόντων της Webnode. "Η ιστοσελίδα μας" αναφέρεται στην ιστοσελίδα "webnode.com" και όλες τις συνδεδεμένες σε αυτήν ιστοσελίδες. Ωστόσο, ο όρος "Ιστοσελίδα Webnode" παραπέμπει σε ιστοσελίδες των χρηστών μας, που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το σύστημα της Webnode. Ο όρος "Τρίτοι" αφορά σε κάθε πρόσωπο/οντότητα/επιχείρηση που δε σχετίζεται με την Webnode AG.

2. Διαθέσιμες Υπηρεσίες

2.1 Δωρεάν Έκδοση

Το βασικό εργαλείο της Webnode για τη δημιουργία και τη φιλοξενία ιστοσελίδων διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους Χρήστες. Τα χαρακτηριστικά των δωρεάν εκδόσεών μας είναι συγκεκριμένα για κάθε τύπο των εν λόγω ιστοσελίδων. Η δωρεάν έκδοση των προσωπικών ιστοσελίδων παρέχει 100 ΜΒ αποθηκευτικού χώρου ενώ αυτή των επιχειρηματικών ιστοσελίδων 10 MB, αν και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 1 GB εύρους ζώνης ανά μήνα, καθώς και έκδοση της ιστοσελίδας για κινητά τηλέφωνα. Η δωρεάν έκδοση ιστοσελίδας για ηλεκτρονικό εμπόριο έχει 10 ΜΒ αποθηκευτικό χώρο, 1 GB εύρος ζώνης ανά μήνα, έκδοση ιστοσελίδας για κινητά τηλέφωνα, δυνατότητα προσθήκης έως και 10 προϊόντων στο κατάστημα, και δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal.

2.2 Premium Υπηρεσίες

Αφού προσδιορίσετε μια συγκεκριμένη ανάγκη σας, όπως αύξηση του χώρου αποθήκευσης, απόκτηση ενός τομέα ή μοναδικότητα στο σχεδιασμό ή στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις απαιτήσεις Σας (π.χ., κειμενογράφηση), μπορείτε να αποκτήσετε μία ή περισσότερες εκ των Premium υπηρεσιών Μας. Αυτή τη στιγμή, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και Premium Εξυπηρέτηση Πελατών, δυνατότητα backup και ανάκτησης, υπόδειξη στατιστικών στοιχείων για επιχειρήσεις, προσαρμοσμένο υποσέλιδο, online διαφημιστικές εκστρατείες και πολλές ακόμα υπηρεσίες που είναι ήδη διαθέσιμες ή βρίσκονται στη διαδικασία ένταξης στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

3. Πληρωτέες Υπηρεσίες

3.1 Τιμές

Όλες οι υπηρεσίες έχουν μια καθορισμένη τιμή ή εύρος τιμών, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της εργασίας που απαιτήθηκε και το χρόνο που αφιερώθηκε για την ολοκλήρωσή τους. Αυτές οι τιμές μπορεί να τροποποιηθούν ώστε να συμπεριλάβουν αλλαγές της αγοράς, ή να αντικατασταθούν προσωρινά από ειδικές/διαφημιστικές τιμές. Οι τιμές ορίζονται είτε με βάση το τοπικό νόμισμα, είτε σε Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών (USD). Για να δείτε τον πίνακα των τιμών μας παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

3.2 Απόκτηση Premium Υπηρεσίων

Όλες οι Premium υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στη σελίδα Διαχείρισης του έργου (project) σας, αλλά είναι προσβάσιμες και από τη σελίδα https://www.webnode.gr/kostos/ Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αποκτήσετε μία από τις Premium Υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στη διεύθυνση https://www.webnode.gr/epikoinwnia/.

4. Όνομα Τομέα (Πληρωτέα Υπηρεσία)

4.1 Καταχώρηση και Ιδιοκτησία Ονόματος Τομέα

Το πρόσωπο ή οντότητα που καταχωρεί έναν τομέα είναι ο νόμιμος κάτοχός του. Η Webnode παρεμβαίνει αποκλειστικά σαν Τεχνικός Διαχειριστής και μεσολαβεί μεταξύ Εσάς και του οργανισμού που διανέμει το όνομα τομέα. Ωστόσο, εάν εσείς (ο ιδιοκτήτης του τομέα) αποφασίσετε να μην ανανεώσετε τον τομέα, η Webnode δεν καθίσταται υπεύθυνη για τυχόν προβλήματα ή θέματα που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτού ή μετά τη λήξη του τομέα. Επίσης, παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψιν πως δεν υπάρχει περίοδος αναμονής για όλους τους τομείς, συνεπώς αν δεν ανανεώσετε τον τομέα, μπορεί να χάσετε το όνομα τομέα από κάποιον άλλο χρήστη του Διαδικτύου.

4.2 Ανανέωση Τομέα

Η ανανέωση ενός τομέα μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ημερομηνία καταχώρησης έως την ημέρα πριν την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην σελίδα διαχείρισης του project σας. Ως ημερομηνία λήξης ορίζεται η ημέρα στην οποία ο τομέας σας θα ακυρωθεί και κατά συνέπεια θα πάψει να λειτουργεί. Η ανανέωση του τομέα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο εφόσον η ημερομηνία πληρωμής προηγείται της ημερομηνίας λήξης. Ως ημερομηνία πληρωμής ορίζεται η ημερομηνία που το επιλεγμένο όργανο καταβολής (π.χ. ο πάροχος της μεθόδου πληρωμής) επιβεβαιώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής. Αν η Ανανέωση του Τομέα δεν πληρωθεί εγκαίρως, ο τομέας εισέρχεται σε περίοδο “Καραντίνας”. Το βασικό κόστος για την απελευθέρωση ενός τομέα από την καραντίνα είναι 100€ / 150$. Το ποσό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του τομέα.

4.3 Ακύρωση της Καταχώρησης

Οι τομείς είναι ιδιοκτησία αυτών που τους απέκτησαν από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της αγοράς. Ως εκ τούτου, αυτό δεν μπορεί να ανακληθεί και η αποζημίωση είναι, κατά συνέπεια, ανέφικτη.

4.4 Ιδιωτική κατοχύρωση domain

Μπορείτε να κατοχυρώσετε ένα domain name και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας ως μέθοδο αποφυγής ενεργειών SPAM (ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία) ή ώστε να μην εντοπίζεστε σε βάσεις δεδομένων. Κατά τη διαδικασία της κατοχύρωσης χρειάζεται να γνωστοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ωστόσο αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς χρέωσης (π.χ., για τη δημιουργία τιμολογίου) και δεν δημοσιεύονται. Η υπηρεσία ιδιωτικής κατοχύρωσης domain παρέχεται από και συμμορφώνεται με, τους Όρους Χρήσης της Anonymouse Domains, s.r.o., Αριθμός μητρώου: 28296800, έδρα Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno, ή άλλη τρίτη οντότητα. Οι Όροι Χρήσης της υπηρεσίας παρατίθενται εδώ: http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Συμβόλαιο και Ανάκληση Συμβολαίου

5.1 Συμβόλαιο

Ένα δεσμευτικό συμβόλαιο ενεργοποιείται ανάμεσα σε Εσάς και τη Webnode, από τη στιγμή που θα παραγγείλετε μια υπηρεσία και η πληρωμή ολοκληρωθεί επιτυχώς. Ως “Ολοκληρωμένη με επιτυχία” ορίζεται η διαδικασία όπου καταβλήθηκε το πλήρες ποσό και υπάρχει διαθέσιμο τιμολόγιο στη Διαχείριση του Webnode λογαριασμού σας, κάτω από τον τίτλο "Back Office" της κατηγορίας “Aγορά υπηρεσιών και τμήμα χρέωσης”. Υπάρχει μια "περίοδος αποζημίωσης" διάρκειας 15 ημερών, στην οποία μπορείτε να αιτηθείτε την ακύρωση της υπηρεσίας. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σύνολο κριτηρίων και κανόνων (βλ. παράγραφο 6.5).

5.2 Ανάκληση Συμβολαίου

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζητηθεί κατάργηση της οποιαδήποτε υπηρεσίας, εφόσον δε σκοπεύετε να λάβετε την επιστροφή των καταβληθέντων τελών. Επίσης, η κατάργηση, η απόκτηση των υπηρεσιών και κάθε αίτημα για αλλαγές στις τρέχουσες υπηρεσίες (π.χ., ο,τιδήποτε επηρεάζει τη λειτουργικότητα του project Σας) θα πρέπει να υποβληθεί από εσάς (τον ιδιοκτήτη του project) γραπτώς (μέσω e-mail), και από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή του project.

5.3 Διάρκεια του Συμβολαίου

Η απόκτηση των πακέτων δημιουργίας ιστοσελίδων μπορεί να διαρκεί από 1 έως και 10 έτη. Οι τομείς διατίθενται για τουλάχιστον 1-2 χρόνια (ανάλογα με τις συνθήκες του εκάστοτε παρόχου) με ανώτατο όριο τα 10 έτη. Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, εκτός και αν έχει οριστεί διαφορετικά κατά την αγορά, η σύμβαση ολοκληρώνεται μετά την παροχή της υπηρεσίας.

6. Πληρωμές/Τέλη και Αποζημιώσεις

6.1 Μέθοδοι Πληρωμής

Το ποσό που αντιστοιχεί στην απόκτηση των Premium υπηρεσιών μπορεί να καταβληθεί μέσω PayPal, πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς, καθώς και συγκεκριμένες εθνικές μεθόδους πληρωμής (συμπεριλαμβανομένης της άμεσης κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Webnode).

Στην περίπτωση τραπεζικών μεταφορών, θα βρείτε κάθε απαραίτητη πληροφορία διαθέσιμη στην φόρμα παραγγελίας των Premium Υπηρεσιών. Επίσης, παρακαλούμε να προσέξετε πως τα πρόσθετα τέλη που προκύπτουν από την τραπεζική μεταφορά θα καταβάλλονται από εσάς και όχι από τη Webnode.

Προσοχή: Είστε υπεύθυνοι για τη σωστή υποβολή των στοιχείων σας στην αίτηση πληρωμής. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως έχετε συμπληρώσει κάθε πεδίο και πως τα στοιχεία είναι ακριβή. Η Webnode δεν καθίσταται υπεύθυνη για μη ολοκληρωμένες αιτήσεις που οφείλονται σε λάθος ή ανεπαρκείς πληροφορίες από την πλευρά του Χρήστη.

6.2 Επεξεργασία πληρωμών

Χρησιμοποιώντας την Πιστωτική Σας κάρτα ή το PayPal για να πραγματοποιήσετε μία αγορά, εξουσιοδοτείτε τη Webnode (είτε απευθείας, είτε μέσω των συνεργατών, θυγατρικών ή άλλων τρίτων οντοτήτων) να συλλέξει την πληρωμή από την κάρτα ή το λογαριασμό Σας. Τα στοιχεία πληρωμής Σας αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση, όπως στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης ή για την ταχύτερη και ασφαλέστερη αγορά υπηρεσιών μας. Η επεξεργασία κάθε πληρωμής είναι ασφαλής και συμβατή με PCI.

6.3 Επαναλαμβανόμενη πληρωμή (Αυτόματη Ανανέωση)

Χρησιμοποιώντας την Πιστωτική Σας κάρτα ή το PayPal για να πραγματοποιήσετε μία αγορά, ενδέχεται να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση. Η συχνότητα της χρέωσης μπορεί να είναι μηνιαία ή ετήσια, ανάλογα τον τύπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Tο ποσό χρεώνεται πριν την ημερομηνία λήξης της εκάστοτε υπηρεσίας, ενώ λαμβάνετε σχετική ενημέρωση πριν τη χρέωση μέσω email.

Η αυτόματη ανανέωση μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της συνδρομής μέσα από τη σελίδα "Διαχείρισης" του project Σας. Αν δεν ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση, εξουσιοδοτείτε τη Webnode να χρεώσει το ποσό για τις υπηρεσίες μας στην κάρτα ή τον λογαριασμό Σας.

6.4 Ημερομηνία πληρωμής και Ημερομηνία Eνεργοποίησης

Η ημερομηνία πληρωμής ορίζεται από την επιβεβαίωση της επιτυχούς παραλαβής του εν λόγω ποσού από τον επιλεχθέντα φορέα πληρωμής (π.χ., πάροχος μεθόδου πληρωμής). Όσον αφορά σε πληρωμές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal, το ποσό αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό σας. Επιπλέον, η ημερομηνία πληρωμής και η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι οι ίδιες, εκτός αν η είσπραξη του καταβεβλημένου ποσού πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Στην περίπτωση αυτή, η ενεργοποίηση μπορεί να καθυστερήσει αρκετές ημέρες.

6.5 Αιτήσεις για αποζημίωση

Όλες οι Premium υπηρεσίες με εξαίρεση την καταχώρηση τομέα, είναι δυνατόν να αποζημιωθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Η αποζημίωση είναι δυνατή μόνο για την πρώτη αγορά των Premium υπηρεσιών. Η Webnode δε θα αποζημιώσει περαιτέρω αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Αυτόματης Ανανέωσης των υπηρεσιών που έχουν ενεργοποιήσει την Επαναλαμβανόμενη Πληρωμή. Η αποζημίωση των εκπτωτικών κουπονιών (vouchers) δεν είναι δυνατή.

Η αποζημίωση ήδη καταχωρημένου τομέα δεν είναι δυνατή. Στην περίπτωση που μετά την αγορά ενός Premium πακέτου λάβατε κουπόνι για δωρεάν καταχώρηση τομέα και αιτηθήκατε αποζημίωση μετά την καταχώρηση του τομέα, το ποσό που επιστρέφεται είναι ίσο με το κόστος του Premium πακέτου, μετά από αφαίρεση της τιμής του κουπονιού για τη δωρεάν καταχώρηση τομέα.

Εάν –στην περίπτωση των διαδικτυακών διαφημιστικών εκστρατειών- ένας τρίτος φορέας (λ.χ. Google), αποφασίσει την παύση ή ακύρωση μίας ήδη σχεδιασμένης καμπάνιας εξαιτίας του περιεχομένου της ιστοσελίδας ή της φύσης των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρονται μέσω αυτής, η αποζημίωση δεν είναι εφικτή. Σε τέτοιες περιπτώσεις η Webnode δεν καθίστατι υπεύθυνη για πιθανές οικονομικές απώλειες του Χρήστη.

Για να αιτηθείτε ανάκληση του συμβολαίου, θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (βλ. άρθρο 5).

Για ακύρωση πακέτων δημιουργίας ιστοσελίδων εντός της περιόδου των 15 ημερών, δεν απαιτείται κάποια δικαιολόγηση από πλευράς σας, αν και τη συνιστούμε για τη χρήση της ως πηγή πληροφόρησης.

Στην περίπτωση που εγκριθεί η αίτηση ακύρωσης οποιασδήποτε Premium υπηρεσίας, εκτός των πακέτων δημιουργίας ιστοσελίδων και τις καταχωρήσεις τομέα, θα πρέπει να παρέχετε έναν λόγο για την ακύρωση. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε επιστροφή χρημάτων είναι:

 • (α) Πλήρης διακοπή όλων των υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν εκδόσεων),
 • (β) Επαναλαμβανόμενο τεχνικό πρόβλημα με την υπηρεσία, το οποίο παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του project σας,
 • (γ) Παράλειψη παροχής υπηρεσιών που έχουν πληρωθεί εξ' ολοκλήρου (με επιβεβαίωση της πληρωμής).

Προσοχή: Η Webnode διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει το λόγο ακύρωσης που δηλώσατε και να αποφασίσει την αποδοχή ή την άρνηση του αιτήματός σας.

6.6 Ημερομηνία και Τρόπος Αποζημίωσης

Η επιστροφή των καταβληθέντων τελών πραγματοποιείται εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία έκγρισης του αιτήματος από τη Webnode, και θα καταβληθεί είτε μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής (εξαιρούνται οι πληρωμές μέσω κατάθεσης και Paysafecard) είτε στη μορφή μη επιστρέψιμου κουπονιού (voucher). Η απενεργοποίηση γίνεται ταυτόχρονα με την αποζημίωση.

7. Αποδεκτή Χρήση

Η "Αποδεκτή Χρήση" της Ιστοσελίδας της Webnode, του περιεχομένου, των προϊόντων και υπηρεσιών της, ορίζεται στις παραγράφους 7.1 έως 7.8. Συνεπώς, όποιες δραστηριότητες αντιβαίνουν ή καθίστανται ως απαγορευμένες από τις παραγράφους αυτές, παραβιάζουν τους ΟΠΥ και μπορεί να οδηγήσουν σε πειθαρχική και νομική δίωξη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε το άρθρο 10.

7.1 Περιεχόμενο

Δεν θα δημοσιεύσετε σε, ή διανείμετε μέσω, Ιστοσελίδας της Webnode οποιοδήποτε υλικό είναι δυσφημιστικό, απειλητικό, άσεμνο, βλαβερό, πορνογραφικού ή άλλου παράνομου χαρακτήρα. Επίσης, υλικό που κατά κάποιον τρόπο παραβιάζει ή θίγει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματά Μας ή τα δικαιώματα άλλων (συμπεριλαμβανομένων, αλλά μη περιορισμένων σε, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα απορρήτου και δικαιώματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής) είναι απολύτως απαγορευμένο, όπως και κάθε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο ή ενόχληση σε Εμάς ή σε άλλους. Επιπλέον, δε μπορείτε να εκφράζετε απόψεις που θεωρούνται χυδαίες, ακατέργαστες, σεξιστικές, ρατσιστικές ή προσβλητικές. Ενθαρρύνουμε τους Χρήστες να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με σεβασμό και ευγένεια.

7.2 Ιδιοκτησία Περιεχομένου

Δεν θα δημοσιεύσετε ούτε και θα διαθέσετε με οποιοδήποτε τρόπο, οποιοδήποτε υλικό σε Ιστοσελίδα της Webnode χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του νόμιμου ιδιοκτήτη του εν λόγω υλικού.

7.3 Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις

Οφείλετε να τηρείτε τους κανόνες οποιουδήποτε διαγωνισμού, εκστρατείας προώθησης ή μάρκετινγκ λαμβάνει χώρα σε Ιστοσελίδες της Webnode και σας βρίσκει συμμέτοχους.

7.4 Παρέμβαση

Δεν θα επιδείξετε ή προκαλέσετε οποιαδήποτε συμπεριφορά ή ενέργεια που μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή την ασφάλεια της ιστοσελίδας της Webnode, ούτε θα προκαλέσετε αδικαιολόγητη ενόχληση και αναστάτωση στο προσωπικό μας.

7.5 Ταυτότητα

Δεν θα υποδυθείτε κανένα πρόσωπο/οντότητα, ούτε και θα παρουσιάσετε ψευδώς τη σχέση που έχετε με κάποιο πρόσωπο/φορέα.

7.6 SPAM

Δεν θα προωθήσετε την Webnode ιστοσελίδα σας με την αποστολή spam (π.χ., μηνύματα που αποστέλλονται σε λογαριασμούς χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου του λογαριασμού).

7.7 Λογισμικό Robot

Δεν θα χρησιμοποιήσετε λογισμικό ρομπότ (ούτε και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό δεν είναι της Webnode) για τη δημιουργία νέων Ιστοσελίδων Webnode ή για να αποκτήσετε πρόσβαση με σκοπό την τροποποίηση Ιστοσελίδων της Webnode.

7.8 Εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης

Δεν θα χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος παράκαμψης με σκοπό να ξεπεράσετε περιορισμούς πακέτων ή περιορισμούς οποιασδήποτε Webnode υπηρεσίας ή λειτουργίας.

8. Πνευματική Ιδιοκτησία

Κάθε κατοχυρωμένο από πνευματικά δικαιώματα υλικό, εμπορικά σήματα καθώς και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας υλικών ή περιεχομένων που παρέχονται ως μέρος της Ιστοσελίδας της Webnode εξακολουθούν πάντα να βρίσκονται στην δικαιοδοσία μας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό ή περιεχόμενο χωρίς την άδειά μας ή των δικαιοπαρόχων μας. Επιπλέον, επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τέτοιο υλικό μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται στους Όρους και Προϋποθέσεις, και κανέναν άλλο. Δεν θα αντιγράφετε, αναπαράγετε, διαθέτετε, εκμεταλλεύεστε εμπορικά ούτε και θα έχετε οποιαδήποτε μορφής όφελος/κέρδος από τέτοιο υλικό ή περιεχόμενο, ούτε και θα βοηθήσετε/διευκολύνετε Τρίτους σε δράσεις, όπως αυτές που προαναφέρθηκαν.

Επιπλέον, εάν αντιληφθείτε οποιαδήποτε τέτοια διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση, αποδέχεστε ότι θα μας ειδοποιήσετε αμέσως.

9. Προστασία προσωπικών δεδομένων

9.1 Νομοθεσία

Τηρούμε κάθε ισχύουσα, σχετική και ειδική νομοθεσία κάθε χώρας, όσον αφορά στην προστασία των δεδομένων που αφορούν σε προσωπικά σας στοιχεία και συλλέγονται από εμάς.

9.2 Επεξεργασία Δεδομένων

Μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε πληροφορίες σας σε διαφορετικές σελίδες του διαδικτυακού τόπου της Webnode. Ωστόσο, δε θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες με κανέναν άλλο τρόπο πέρα από αυτόν που εκφράζεται στο σημείο όπου έχει υποβληθεί η αίτηση. Επίσης, όλες οι πληροφορίες του Χρήστη που συλλέγονται υποβάλλονται σε επεξεργασία με τον τρόπο και τους περιορισμούς που αναφέρονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

9.3 Ανάληψη δεδομένων

Μπορείτε να αιτηθείτε την απόσυρση των προσωπικών σας στοιχείων από την βάση δεδομένων μας. Για να γίνει αυτό, εσείς (ο ιδιοκτήτης του project) θα πρέπει να υποβάλλετε γραπτή αίτηση (μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά τη δημιουργία του project) στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, είτε χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στην Ιστοσελίδα σας με τη Webnode, είτε κάνοντας χρήση της επιλογής «Επικοινωνία» που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα μας.

9.4 Αλλαγές σε Προσωπικά Δεδομένα

Σας συνιστούμε την ενημέρωση όλων των προσωπικών πληροφοριών σας, δεδομένου ότι αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

9.5 Εγγραφή

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία έγκυρη εγγραφή στη Webnode. Αυτό σας δίνει το δικαίωμα να έχετε ένα project στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές Ιστοσελίδες μέσω της Webnode. Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να παρέχετε μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης και άλλες προσωπικές πληροφορίες. Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού σας. Κάθε δραστηριότητα που θα προέρχεται από το λογαριασμό σας και/ή τον κωδικό πρόσβασής σας είναι δική σας ευθύνη. Σας συνιστούμε να διατηρήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας αυστηρά εμπιστευτικές και να μην τις μοιραστείτε με κανέναν. Σε περίπτωση παράνομης χρήσης του κωδικού πρόσβασης ή/και του λογαριασμού σας, ενημερώστε αμέσως τη Webnode γραπτώς μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο project. Για να αποφευχθεί η κατάχρηση του λογαριασμού σας, βεβαιωθείτε ότι αποσυνδέεστε από το λογαριασμό σας μετά το τέλος κάθε συνεδρίας.

10. Παραβίαση των Όρων μας

Μη τήρηση των όρων που αναφέρονται στο άρθρο 7 και/ή συμμετοχή σε δραστηριότητες που αντιβαίνουν ή παραβαίνουν αυτούς τους Όρους της Υπηρεσίας, σας καθιστούν υποκείμενους σε πειθαρχική και νομική δίωξη. Η απόφαση για την όποια κίνηση πειθαρχικών μέτρων (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στη διακοπή όλων των υπηρεσιών), εμπίπτει στη διακριτική ευχέρεια της Webnode.

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε τυχόν παραβάσεις στους παρόντες Όρους Χρήσης, τους Όρους και Προϋποθέσεις μας ή στις τοπικές σας νομοθεσίες. Για να μας ενημερώσετε για τέτοιες δραστηριότητες, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

11. Διακοπή/Τερματισμός υπηρεσιών

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε αμέσως ή να διακόψουμε επ' αόριστον τις υπηρεσίες μας προς εσάς, αν παραβιάσετε -ή εάν έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να παραβιάσετε- τους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Επίσης, θα τερματίσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, αν κατά την απόλυτη κρίση μας, επιδίδεστε σε συμπεριφορές που μπορούν να χαρακτηριστούν ανεπίτρεπτες.

12. Αποποίηση Ευθυνών

ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ Ή ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ (HARDWARE) AΜΕΣΑ, EΜΜΕΣΑ Ή ΤΥΧAIΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ (DOWNLOADING) ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΑ, ΕΜΜΕΣΑ, Ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ (DOWNLOADING) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟΥ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ WEBNODE, ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WEBNODE, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ". ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή/ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ή ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ WEBNODE.

12.1 Τρίτα πρόσωπα

Δεν υποστηρίζουμε και δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται μέσω τρίτων ιστοσελίδων.

Οποιεσδήποτε συναλλαγές μεταξύ Εσάς και Τρίτων που βρέθηκαν σε Ιστοσελίδα της Webnode ή μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής και παράδοσης των προϊόντων, των υπηρεσιών και οποιωνδήποτε άλλων όρων, διατάξεων, εξουσιοδοτήσεων ή αντιπροσωπεύσεων σχετίζονται με τέτοιες συναλλαγές, γίνονται μεταξύ Εσάς και της εν λόγω οντότητας. Επομένως, δεν είμαστε ούτε αρμόδιοι ούτε υπεύθυνοι για απώλειες/ζημιές οποιουδήποτε είδους, που συνέβησαν εν μέσω τέτοιων συνναλαγών.

12.2 Εξαιρέσεις της Εγγύησης

Η Webnode, οι θυγατρικές της και οι δικαιοπάροχοι της δεν αντιπροσωπεύουν ούτε εγγυώνται ότι:

 • (α) Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα θα καλύψετε τις απαιτήσεις σας
 • (β) Η χρήση των υπηρεσιών και των προϊόντων θα είναι συνεχής, έγκαιρη, ασφαλής ή απαλλαγμένη από σφάλματα ή ιούς
 • (γ) Οποιεσδήποτε πληροφορίες λαμβάνονται από Εσάς ως συνέπεια της χρήσης των υπηρεσιών και των προϊόντων θα είναι εξακριβωμένες ή αξιόπιστες
 • (δ) Τα ελαττώματα στη λειτουργία ή τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε λογισμικού που σας παρέχεται ως τμήμα των υπηρεσιών θα διορθωθούν

Καμία συμβουλή ή πληροφορία –είτε προφορική είτε γραπτή- που έχετε λάβει από τη Webnode, μέσω των, ή από τις υπηρεσίες Μας δεν αποτελεί εγγύηση, εφόσον δεν αναφέρεται ρητά στους όρους.

Η Webnode επιπλέον αποποιείται ρητά τις εγγυήσεις και τους όρους κάθε είδους, είτε ρητούς είτε συνεπαγόμενους, που συμπεριλαμβάνουν -αλλά δεν περιορίζονται σε- τις συνεπαγόμενες εγγυήσεις και όρους εμπορευσιμότητας, τη δυνατότητα συγκεκριμένου σκοπού και τη μη-παραβίαση.

13. Περιορισμός της ευθύνης

Αναφορικά στη συνολική διάταξη της Αποποίησης Ευθυνών (αρθρο 12) παραπάνω, ΚΑΤΑΛΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η WEBNODE, ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 13.1 ΩΣ 13.3.

13.1 Γενικά

Οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, πρόσθετες επακόλουθες ή υποδειγματικές ζημιές μπορεί να προκληθούν από Εσάς, όπως και αν προκληθούν, και υπό οποιαδήποτε θεωρία της ευθύνης. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, οποιαδήποτε απώλεια κέρδους (είτε άμεση είτε έμμεση), οποιαδήποτε απώλεια καλής θέλησης ή επιχειρησιακής φήμης, οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων, το κόστος της προμήθειας των αγαθών ή των υπηρεσιών ή άλλης άυλης απώλειας.

Οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από Εσάς, συμπεριλαμβανομένης αλλά μη περιορισμένης στην απώλεια ή τη ζημιά ως αποτέλεσμα από:

 • (α) Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη εκ μέρους Σας στην πληρότητα, την ακρίβεια ή την ύπαρξη οποιασδήποτε διαφήμισης, ή ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε σχέσης ή συναλλαγής ανάμεσα σε Σας και οποιουδήποτε διαφημιστή ή χορηγού, του οποίου οι διαφημίσεις εμφανίζονται στις υπηρεσίες
 • (β) Οποιεσδήποτε αλλαγές που η Webnode μπορεί να κάνει στις υπηρεσίες, ή για οποιαδήποτε μόνιμη ή προσωρινή διακοπή στην παροχή των υπηρεσιών (ή οποιωνδήποτε στοιχείων εντός των υπηρεσιών)
 • (γ) Διαγραφή, αλλοίωση, ή αποτυχία αποθήκευσης οποιουδήποτε περιεχομένου και άλλων δεδομένων επικοινωνίας που διατηρούνται ή διαβιβάζονται από ή μέσω της χρήσης των υπηρεσιών
 • (δ) Η αποτυχία σας να παρέχετε στη Webnode ακριβείς πληροφορίες λογαριασμού
 • (ε) Η αποτυχία σας να κρατήσετε τον κωδικό ή τις λεπτομέρειες του λογαριασμού σας ασφαλείς και εμπιστευτικές

13.2 Δικαιοδοσία

Οι –αναγραφόμενοι στην παράγραφο 13.1- περιορισμοί της ευθύνης της Webnode προς εσάς, θα εφαρμόζονται είτε η Webnode έχει ενημερωθεί είτε όχι είτε όφειλε να γνωρίζει τη πιθανότητα οποιονδήποτε τέτοιων απωλειών. Επίσης, περιορισμοί που είναι νόμιμοι ως προς την δικαιοδοσία Σας θα αφορούν σε Εσάς.

13.3 Παρεχόμενες πληροφορίες στις Ιστοσελίδες της Webnode

Δεν είμαστε υπεύθυνοι, ούτε θα είμαστε υπεύθυνοι για:

 • (α) Υλικό που γράφεται από τους χρήστες, ιδιαίτερα εκείνου που δημοσιεύεται στα blogs ή/και φόρουμ. Επιπλέον, δεν εγκρίνουμε τέτοιου είδους υλικό και διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγχουμε τέτοιες συνεισφορές, καθώς επίσης και, να ανταποκριθούμε, να σχολιάσουμε, να επεξεργαστούμε, να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο από τα blogs ή/και το φόρουμ κατά την απόλυτη κρίση μας. Ωστόσο, η αποτυχία της αφαίρεσης τέτοιου υλικού δεν υποδεικνύει ούτε την έγκριση ούτε την αποδοχή του από Εμάς
 • (β) Την ακρίβεια, το συγχρονισμό ή την αξιοπιστία οποιασδήποτε πληροφορίας/δήλωσης σε Ιστοσελίδες της Webnode, ούτε και θα καταστούμε υπόλογοι/υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε δηλώσεις, συμβουλές ή/και απόψεις που εκφράζονται από τους χρήστες στα blogs και τα φόρουμ (εκτός από περιπτώσεις στις οποίες επιβάλλεται/απαιτείται από το νόμο). Εάν έχετε οποιοδήποτε απαίτηση ή αντίθεση που προκύπτει από τις ενέργειες ή/και τις δηλώσεις ενός άλλου χρήστη, συμφωνείτε να φέρεστε εναντίον του εν λόγω χρήστη και όχι εναντίον μας
 • (γ) Την ποιότητα, την ακρίβεια της επίδοσης των Ιστοσελίδων της Webnode, εκτός από περιπτώσεις που επιβάλλονται/απαιτούνται από το νόμο. Ωστόσο, θα προβούμε σε κάθε εύλογη προσπάθεια παροχής των υπηρεσιών μας με τον πιο επαγγελματικό τρόπο
 • (δ) Οποιεσδήποτε ψευδείς διαστρεβλώσεις κάνουμε και για οποιοδήποτε θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό προκλήθηκε από την αμέλειά μας. Δεν είμαστε ούτε αρμόδιοι ούτε υπεύθυνοι και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη σε Εσάς για οποιαδήποτε άλλη απώλεια/ζημιά που Εσείς ή οποιοδήποτε Τρίτο πρόσωπο μπορεί να υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης, ή της σύνδεσης με τη χρήση, των Ιστοσελίδων της Webnode.

14. Συνεχής Διαδικασία Βελτίωσης

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας είναι το επίκεντρο της προσοχής της Webnode, συνεπώς το σύστημά μας υπόκειται σε Συνεχή Διαδικασία Βελτίωσης (CIP) τόσο στις τεχνολογικές πτυχές όσο και σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό του προϊόντος μας.

15. Σχόλια

Ως μέρος της δέσμευσής μας για υπεροχή, η Webnode AG δέχεται καλοπροαίρετα όλα τα σχόλια και τις υποδείξεις σας που αφορούν σε μερικούς ή σε όλους τους όρους και πολιτικές που δηλώνονται σχετικά με τους παρόντες όρους και διατάξεις. Για να συμβάλλετε με το σχόλιο/πρότασή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, ή στείλετε ένα email στο support@webnode.gr