Τιμές Premium υπηρεσιών

Ιδανικά πακέτα για κάθε τύπο και μέγεθο ιστοσελίδας

PROFESSIONAL

Premium Plan for worry-free online store
17,90 €/μήνα
ΔΩΡΕΑΝ domain
1 Χρόνο
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Ναι
Χωρητικότητα
5 GB
Bandwidth
Απεριόριστο
Σε δικό σας domain
Ναι
Premium υποστήριξη
Ναι
Λογαριασμοί email
100
Google Analytics
Ναι
Google AdSense
Ναι
Εισαγωγή προϊόντος
Ναι
Στατιστικά e-shop
Ναι
Τροφοδότηση προϊόντων
Ναι
Μετατροπές
Ναι
Παραλλαγές προϊόντων
Ναι
Εκπτώσεις
Ναι
Διεθνής αποστολή
Ναι
Εγγραφή μελών
Απεριόριστο
Πολυγλωσσική έκδοση
Απεριόριστο
Backup και ανάκτηση
Απεριόριστο

STANDARD

Υπηρεσίες για την έναρξη της επιχείρησής σας
9,90 €/μήνα
ΔΩΡΕΑΝ domain
1 Χρόνο
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Ναι
Χωρητικότητα
2 GB
Bandwidth
10 GB
Σε δικό σας domain
Ναι
Premium υποστήριξη
Ναι
Λογαριασμοί email
20
Google Analytics
Ναι
Google AdSense
Ναι
Εισαγωγή προϊόντος
Ναι
Στατιστικά e-shop
Ναι
Τροφοδότηση προϊόντων
Όχι
Μετατροπές
Όχι
Παραλλαγές προϊόντων
Όχι
Εκπτώσεις
Όχι
Διεθνής αποστολή
Όχι
Εγγραφή μελών
100 μέλη
Πολυγλωσσική έκδοση
2 γλώσσες
Backup και ανάκτηση
5 backups
Αποκτήστε ένα domain ΔΩΡΕΑΝ για 1 χρόνο. Μετά από την πάροδο του έτους, μπορείτε να ανανεώσετε το domain στην κανονική του τιμή.
Ο αποθηκευτικός χώρος είναι το σύνολο του επιτρεπόμενου όγκου όλων των αρχείων, εικόνων και βίντεο που μπορείτε να ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας. Οι λογαριασμοί email σας καταναλώνουν επίσης μέρος του χώρου αποθήκευσης.
Το bandwidth είναι το μηνιαίο όριο του συνολικού μεγέθους των αρχείων και φωτογραφιών που μπορούν να δουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, κάθε φορά που την επισκέπτονται. Αυξήστε το bandwidth σας ώστε να μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας!
Συνδέστε εύκολα απεριόριστο αριθμό domains που ήδη έχετε, ή κατοχυρώστε ένα νέο με τη Webnode. Με αυτό τον τρόπο η ιστοσελίδα σας θα είναι προσβάσιμη σε ένα επαγγελματικό domain, στη μορφή istoselida.gr αντί για istoselida.webnode.gr.
Εγγυόμαστε υποστήριξη με προτεραιότητα σε όλους τους Premium χρήστες μας. Είμαστε διαθέσιμοι 5 ημέρες την εβδομάδα και προσπαθούμε να επιλύσουμε κάθε ερώτημα εντός 24 ωρών.
Δημιουργήστε φόρμες και προσαρμόστε τες στις ανάγκες σας. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα πεδία καθώς και να δώσετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να ανεβάζουν αρχεία.
Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σας δείχνουν πόσοι χρήστες επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα σας σε μία χρονική περίοδο, από ποιες ιστοσελίδες οδηγήθηκαν σε εσάς, καθώς και τις πιο δημοφιλείς σελίδες σας.
Δημιουργήστε επαγγελματικές διευθύνσεις email που ταιριάζουν με το domain της ιστοσελίδας σας (π.χ. kostas@etaireia.com).
Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας προσθέτοντας βίντεο στο background της ιστοσελίδας. Έχουμε διαλέξει μερικά εκπληκτικά βίντεο για εσάς, ενώ μπορείτε να ανεβάσετε και τα δικά σας από το YouTube ή το Vimeo.
Αφαιρέστε τη διαφήμιση της Webnode από το υποσέλιδο και δώστε πιο επαγγελματικό τόνο στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το δικό σας favicon στην καρτέλα του browser.
Μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το Google Analytics με την ιστοσελίδα σας! Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αναλυτικά στατιστικά απόδοσης της ιστοσελίδας σας.
Κερδίστε χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας με το Google AdSense. Συνδέστε το αρχείο ads.txt για να ελέγξετε ποιες διαφημίσεις θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας.
Περιορίστε την πρόσβαση σε επιλεγμένες σελίδες σας και επιτρέψτε την προβολή τους μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη. Προσθέστε φόρμα εγγραφής και διαχειριστείτε εύκολα τις εγγραφές στην ιστοσελίδα σας.
Προσθέστε κι άλλες γλώσσες στην ιστοσελίδα σας και ελάτε πιο κοντά στους διεθνείς πελάτες σας.

Σημείωση: Το χαρακτηριστικό αυτό δεν περιλαμβάνει αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.
Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας σας πριν από κάθε σημαντική αλλαγή ώστε να μπορείτε να την επαναφέρετε σε προηγούμενες εκδόσεις όποτε θέλετε.
Το πακέτο δεν περιλαμβάνει δωρεάν domain.
Μπορείτε να συνδέσετε εύκολα απεριόριστο αριθμό domains που ήδη έχετε, ή να κατοχυρώσετε ένα νέο με τη Webnode.
Εισαγάγετε τα προϊόντα σας σε ένα αρχείο csv και διαχειριστείτε τα εύκολα. Προσθέστε προϊόντα από διαφορετικά συστήματα και ενημερώστε τα μαζικά.
Χάρη στα στατιστικά του E-shop μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Δείτε αναλυτικά τα έσοδά σας, ποια προϊόντα είναι τα πιο δημοφιλή και από που προέρχονται οι επισκέπτες σας.
Μετατρέψτε τα προϊόντα σας σε feed στο Google Merchant Center, το Facebook και το Ebay Shopping και αυξήστε τους πελάτες του καταστήματός σας.
Συνδέστε το κατάστημά σας με λογαριασμό Google Ads και Facebook Pixel. Παρακολουθήστε τις μετατροπές, το ROI και βελτιστοποιήστε τις διαφημιστικές καμπάνιες σας.
Σας επιτρέπει να προσθέσετε παραλλαγές για κάθε προϊόν (π.χ. διαφορετικά χρώματα ή μεγέθη). Ορίστε διαφορετική τιμή, κωδικό και διαθεσιμότητα για κάθε παραλλαγή.
Προσφέρετε εκπτώσεις και δωρεάν μεταφορικά στους πελάτες του E-shop σας. Οι εκπτώσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν είτε γενικά, είτε για παραγγελίες που υπερβαίνουν ένα όριο τιμής. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εκπτωτικούς κωδικούς για τους πελάτες σας.
Επιτρέψτε στους πελάτες να παραγγείλουν τα προϊόντα σας από διαφορετικές χώρες και προσφέρετέ τους μία γκάμα τοπικών μεθόδων αποστολής.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο διαρκούν οι Premium Υπηρεσίες;

Η ελάχιστη περίοδος ενεργοποίησης των Premium Υπηρεσιών της Webnode είναι το ένα έτος. Με την απόκτηση οποιασδήποτε υπηρεσίας για περισσότερα από ένα χρόνια εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα, καθώς λαμβάνετε έκπτωση ανάλογη της διάρκειας που επιλέγετε, ενώ δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανανέωση των Premium Υπηρεσιών σας κάθε χρόνο.

Σε τι μου χρειάζεται ένα domain name;

Ένα domain name δίνει πιο επαγγελματικό τόνο στη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, καθώς θα μετατραπεί σε π.χ. "istoselida.gr" και δε θα συμπεριλαμβάνει το "Webnode". Η επιλογή ενός πιασάρικου και ευκολομνημόνευτου domain name βοηθά επίσης τους επισκέπτες σας να βρίσκουν την ιστοσελίδα σας ευκολότερα.

Το δωρεάν domain name μου ενεργοποιείται αυτόματα;

Ναι, με κάθε MINI, Standard, ή Profi Πακέτο, δικαιούστε δωρεάν κατοχύρωση ενός domain name για ένα έτος. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας και την ενεργοποίηση του Πακέτου σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με έναν κωδικό (voucher) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατοχύρωση του domain σας. Το voucher είναι ενεργό για 45 ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μπορώ να δημιουργήσω δικές μου διευθύνσεις email;

Ναι. Αν έχετε ενεργοποιήσει τις Premium Υπηρεσίες και διαθέτετε domain name, μπορείτε να δημιουργήσετε διευθύνσεις email στη μορφή "email@istoselida.gr".

Οι υπηρεσίες μου ανανεώνονται αυτόματα;

Ναι. Όταν πληρώνετε μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση και οι υπηρεσίες σας θα ανανεώνονται αυτόματα κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε κατά την αρχική σας αγορά. Πριν την εκτέλεση της αυτόματης πληρωμής θα ενημερωθείτε μέσω email. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση των υπηρεσιών σας οποιαδήποτε στιγμή, στη διαχείριση του project σας.

Μπορώ να ακυρώσω την κατοχύρωση domain;

Όχι. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας θεωρείστε ο κάτοχος του domain name και η ακύρωση της κατοχύρωσης δεν είναι δυνατή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ιστοσελίδα μου δωρεάν;

Ναι. Η Webnode σας επιτρέπει τη δωρεάν δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων. Με κάθε δωρεάν ιστοσελίδα λαμβάνετε παράλληλα αξιόπιστο hosting, επαγγελματική υποστήριξη πελατών και απεριόριστο αριθμό σελίδων για το νέο σας website.

Υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων;

Ναι! Μπορείτε να δοκιμάσετε τις Premium Υπηρεσίες μας χωρίς άγχος, καθώς αν δε μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να ζητήσετε 100% επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 15 ημερών από την πρώτη σας αγορά.

Tι τύπο domain δικαιούμαι και για πόσο καιρό;

Με την ενεργοποίηση των Premium Υπηρεσιών, μπορείτε να επιλέξετε ένα domain από τη λίστα domains. Με την πρώτη σας αγορά MINI, Standard, ή Profi Πακέτου, έχετε τη δυνατότητα να κατοχυρώσετε δωρεάν ένα domain για ένα χρόνο. Το δεύτερο έτος, θα χρειαστεί να πληρώσετε για την ανανέωση τόσο του Premium Πακέτου όσο και του domain.

Τι γίνεται αν έχω ήδη κατοχυρωμένο domain σε άλλο πάροχο;

Με τις Premium Υπηρεσίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα domain name που έχετε ήδη κατοχυρώσει στην ιστοσελίδα σας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής σας θα λάβετε έναν κωδικό (voucher) για δωρεάν ετήσια κατοχύρωση ενός domain name. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να κατοχυρώσετε, να μεταφέρετε ή να συνδέσετε ένα ήδη κατοχυρωμένο domain μέσω των εγγραφών DNS.

Δικαιούμαι αποζημίωση;

Με την πρώτη σας παραγγελία Premium Υπηρεσιών, σας προσφέρουμε μία περίοδο 15 ημερών εντός της οποίας μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση. Η αποζημίωση δεν είναι δυνατή στην περίπτωση ανανέωσης ή για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί με τη χρήση κωδικού (voucher). Η 15ήμερη περίοδος αποζημίωσης ωστόσο δεν ισχύει για την κατοχύρωση domain name. Από τη στιγμή που η πληρωμή του ολοκληρωθεί, η κατοχύρωση ενός domain name δε μπορεί να ανακληθεί. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πώς λειτουργεί το Limited Premium Πακέτο ;

Το Limited Πακέτο δεν περιλαμβάνει δωρέαν domain. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους domain name και δεν επιθυμούν περαιτέρω Premium λειτουργίες. Το Πακέτο αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε το domain σας μέσω ρύθμισης των εγγραφών DNS του. Η κατοχύρωση ενός νέου domain ή η μεταφορά ήδη κατοχυρωμένου domain στη Webnode είναι διαφορετικές, πληρωτέες υπηρεσίες.

Δοκιμάστε τη Webnode δωρεάν

Φτιάξτε την ιστοσελίδα σας σήμερα και επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο αργότερα